Kayyım rektör Kayyım rektöre karşı

Kayyım rektör Kayyım rektöre karşı
Boğaziçi Üniversitesi’nin resmi internet sitesindeki rektörler listesinde kayyım rektör Melih Bulu’ya yer verilmedi.Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2 Ocak 2021 tarihinde Boğaziçi...

Boğaziçi Üniversitesi’nin resmi internet sitesindeki rektörler listesinde kayyım rektör Melih Bulu’ya yer verilmedi.

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2 Ocak 2021 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atadığı ve tepkilerin sonucu 6 ay sonra görevden almak zorunda kaldığı “kayyım rektör” Melih Bulu’ya üniversitenin resmi internet sitesindeki “rektörler” bölümünde yer verilmedi.

Boğaziçi Üniversitesi’nin internet sitesinde, 1863 yılından bu yana kadar üniversitede rektörlük yapan isimlerin listesi yer alıyor. Listenin 19’uncu sırasında 2016 ile 2021 yıllarında rektörlük yapan Prof. Dr. Mehmed Özkan’ın ismi bulunuyor.

Özkan’dan sonra 2 Ocak 2021 ile 14 Temmuz 2021 tarihleri arasında tüm tepkilere rağmen rektörlük koltuğunda oturan Melih Bulu’nun isminin yer alması gerekiyor. Ancak Melih Bulu yerine Prof. Dr. Mehmet Naci İnci’nin ismi “2021-Devam etmekte” şeklinde yer alıyor.