KAYYUM DERDİMİZ YOK

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 7, 2023 / 01:59

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bizim derdimiz kayyum atamak değil, böyle bir derdimiz de yok zaten. İlk gün söyledim ben, bizim derdimiz işimizi yapmak, oraya terör unsuru koyuyorsan o terör unsurundan oraya arındırmak” dedi.

Bakan Soylu, TRT Kurdi’de yaptığı açıklamalarda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu “bir mağduriyet algısı yaratmaya çalışmakla” suçladı.

Soylu, “Onu Süleyman Soylu’ya söylemiştim de oraya söylememiştim gibi birtakım sözlerle kimse mahkemeyi, bütün insanları afedersiniz enayi yerine koyup aldatmaya çalışmasın. Böyle bir şey olmaz. Herkes kimin neyi kime söylediğini de biliyor” diye konuştu.

Bütün belediyelere farklı alanlarda da soruşturma yaptıklarını dile getiren Soylu, kimine rehberlik yaptıklarını, kimini mahkemeye sevk ettiklerini belirtti.

“Şimdi de bana kayyum atıyorlar, kayyum atayacaklar diye oradan da bir mağduriyet oluşturmaya çalışıyor” diyen Soylu, “Bir işinle gündeme gel. Gündeme geldiği şey şu, İETT otobüsleri bozuk, insanlar itiyorlar. Gündeme geldikleri şey şu, tatile çok gidiyor. Gündeme geldiği şey, balık yemek” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top