Kepçeyle su tahliyesi

Kepçeyle su tahliyesi
Selin vurduğu Şanlıurfa’da suyun çekilmesi için pompanın değil kepçenin kullanılması öfkeye neden oldu. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, paylaştığı bir videoyla müdahalenin yetersiz olduğunu vurgularken, “2.5...

Selin vurduğu Şanlıurfa’da suyun çekilmesi için pompanın değil kepçenin kullanılması öfkeye neden oldu. CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, paylaştığı bir videoyla müdahalenin yetersiz olduğunu vurgularken, “2.5 Milyon insanın yaşadığı #Şanlıurfa'da yapılan çalışma; kepçeyle su boşaltılıyor! Takdiri milletimize bırakıyorum…” dedi.

Görüntü sosyal medyada da tepki topladı. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Büyükşehir su çekme pompa vs. olmadığı için kepçeyle bu su tahliye ediliyor. Sözün bittiği yerdeyiz,” diyerek duruma isyan etti. Deva Partisi Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu da tepkisini şöyle dile getirdi: “Bu doğal bir felaket değil! Aksine insan yapımı bir felaket! Yolsuz belediyeler, Düzensiz-plansız şehircilik politikaları, Ve kötü altyapı, Yağmur gibi doğal bir olayı işte böyle bir felakete dönüştürüyor. İktidarın yanlışlarının bedelini bu halk canıyla ve malıyla ödüyor.”