KEREM AKTÜRKOĞLU COŞKUSU

KEREM AKTÜRKOĞLU COŞKUSU
Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon performansıyla taraftarların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ligdeki son dört maçında gol ya da asist üretemeyen 24 yaşındaki futbolcu buna rağmen oyun repertuarını...

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon performansıyla taraftarların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ligdeki son dört maçında gol ya da asist üretemeyen 24 yaşındaki futbolcu buna rağmen oyun repertuarını genişletmeye ve gelişmeye devam ediyor.

Milli futbolcu, Galatasaray'a geldiği ilk dönemde savunma arkası koşularıyla dikkat çekiyordu. Gol odaklı bir futbol oynayan Kerem'in şut ve pas tercihleri de zaman zaman eleştiri konusu oluyordu.

Fatih Terim döneminde daha çok çizgiye yakın kullanılan Kerem'in rolü, Domenec Torrent'in göreve gelişi sonrasında değişmişti. Terim döneminin aksine topla daha merkezde buluşmaya başlayan milli futbolcu gelişimini Okan Buruk döneminde de sürdürüyor.

Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon ligde maç başına topla 28 kez buluşurken bu sezon ise bu ortalamayı 42'ye çekti. Geçen sezonlara kıyasla bireysel oyun anlayışından sıyrılarak takım içine uyum sağlayan 24 yaşındaki yıldızın pas isabet oranı da önemli ölçüde artışta.