Kerem Kınık'tan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Dünya kıymetini biliyor, biz de bilelim

Kerem Kınık'tan Erdoğan'a övgü dolu sözler: Dünya kıymetini biliyor, biz de bilelim
Depremde, depremzedelere çadır sattığı ortaya çıkan ve 3.5 ay sonra istifa eden Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladı. Kınık...

Depremde, depremzedelere çadır sattığı ortaya çıkan ve 3.5 ay sonra istifa eden Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıkladı.

Kınık yaptığı paylaşımda "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum ve ortak geleceğimizi ilgilendirdiği için bunun nedenlerini sizinle de paylaşmak istiyorum. Erdoğan’ı destekliyorum çünkü" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Alçakgöünllü, olgun, merhametli, güvenilir, karşısındakini dinleyen, ona değer verdiğini hissetirebilen, duyarlı, sezgi gücü yüksek, zeki, çalışkan ve girdiği her yarışı bileğinin hakkıyla kazanmış bir insan.

Türkiye'nin ayağına bağlanmış askeri, bürokratik, jüristokratik, ideolojik, aristokratik ulusal ve küresel tüm vesayet prangalarından ülkeyi özgürleştirmiş, kendisini yok etmek için uluslararası destekle yapılan askeri darbeyi milletinin gücü ile savuşturmuş mücadeleci bir lider.

Yaptığı yönetişim reformu ile devlet ve siyaseti millet ve onun değerleri ile yakınlaştıran, siyasi paradigmayı kökünden değiştirip milletin değerlerine savaş açarak küresel vesayet ve yerli işbirlikçi güç koalisyonları sayesinde iktidarı ele geçirme yolunu kesi olarak kapatan bir devrimci

Davası, hak, milleti adına fedakarca yüklendiği derdi sahici bir lider

Siyaset ve yönetim metodu erdemli, sonuç odaklı, çevik ve test edilmiş. Dünyanın tartışmasız en tecrübeli ve başarılı liderlerinden biri, çok sayıda ulusal ve uluslararası karmaşık krizi yönetmiş sakin, kesin inançlı, istişareye açık, akılcı ve cesur bir lider.

Köklü ve yaklaşılması riskli sorunlara açıktan yüzleşebilen, yanlış olduğunu anladığı husulardan vazgeçebilen, eksikşikleri kabul edip helallik isteyen, hakkı ve hakılıyı ise sonuna kadar savunan cesur ve mütevazi bir insan.

Doğuştan gelen özellikleri ve hayatı boyunca verdiği mücadelenin ona kattıkları ile rakip ve düşmanlarının dahi takdir ettiği, onu destekleyenlerin ise hayranlık bağı kurduğu, ekibini vizyonuyla kalpten inandırabilen karizmatik bir lider.

70'lerin 80'lerin 90'ların dünyasında ülkeler büyürken darbe ve baskılarla geri bıraktırılan Türkiye'ye 20 yılda çağı yakalattıran bir hizmet eri .

İnsanına öz güven kazandıran, inancının izzeti ile küresel zulüm düzenine başkaldıran, sadece milletimize değil dünya mazlumlarına da cesaret ve umut veren gerçek bir yeryüzü lideri.

Ülkemizin bu fırtınalı dünyada tam da bu dönemde usta bir kaptana ihtiyacı var, Erdoğan yeryüzünün bir değeridir ve bu değerin kıymetini dünya bilmektedir, biz de bilelim. Rabbim doğrularla beraberdir."