KEREM’İN AVRUPA HAYALİ

KEREM’İN AVRUPA HAYALİ
Galatasaray Futbol Takımı kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, hayalinin sarı-kırmızılı formayla şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'nın en büyük 5 takımından birinde oynamak olduğunu söyledi.GSTV'ye açıklamalarda bulunan milli...

Galatasaray Futbol Takımı kaptanlarından Kerem Aktürkoğlu, hayalinin sarı-kırmızılı formayla şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa'nın en büyük 5 takımından birinde oynamak olduğunu söyledi.

GSTV'ye açıklamalarda bulunan milli futbolcu, kariyeri ve performansı hakkında düşüncelerini aktardı.

Kerem, "En yakın hayalim Galatasaray ile şampiyonluk yaşamak, kupayı kaldırabilmek. Ondan sonra hayaller hiçbir zaman bitmez. Avrupa'da ülkemi, Galatasaray'ı, ailemi temsil etmek istiyorum. Önümüzdeki 10 yılda kendimi Avrupa'nın 5 büyük kulübünden birinde görüyorum. Oralarda oynamak istiyorum. Tabii olur mu olmaz bilmiyorum ama bunun için kendimi zorluyorum, çalışıyorum, çabalıyorum. İnşallah o günleri de görürüz." dedi.

Genç futbolcu, babasının kurduğu hayallerdeki etkisine değinerek, “Ailemin benimle gurur duyduğunu her an hissediyorum. Onların desteğini hissetmediğim bir an yok. Babam sadece babam değil, hayat arkadaşım, her şeyim. O yüzden en çok babam için hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum." şeklinde konuştu.