Kılıçdaroğlu: Akşener’le aramızda bir sorun yok

Kılıçdaroğlu: Akşener’le aramızda bir sorun yok
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ya da diğer 6’lı masa üyeleriyle herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.Halktv.com.tr yazarı Fikret Bila, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını köşesinde...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener ya da diğer 6’lı masa üyeleriyle herhangi bir sorun olmadığını ifade etti.

Halktv.com.tr yazarı Fikret Bila, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını köşesinde yazdı. Bila, Kılıçdaroğlu’na Akşener veya 6’lı Masa’daki diğer liderler arasında bir sorun olup olmadığını sordu.

CHP lideri “hayır” diyerek şöyle yanıt verdi:

KAVGA ETME LÜKSÜMÜZ DE YOK
“Sayın Akşener’le ve diğer liderlerle aramızda bir sorun yok. Ama yaratmak isteyeler var. Saray’ın beslemesi olanlar sürekli sorun varmış gibi yazıp, çizip, konuşuyorlar. Hayır bizim aramızda sorun yok. 6’lı Masa’da bir çatlak yok. Sayın Akşener de bunu söyledi. Zaten bizim birbirimizle kavga etmek lüksümüz de yok. Ülkenin temel sorunlarını çözmek, Türkiye’ye güçlendirilmiş parlamenter sisteme taşımak konusunda kararlıyız. Ülkede yaşamsal sorunlar var. Demokrasi sorunu var. Ekonomi sorunu var. Adalet sorunu var. Bu sorunlar 85 milyonu ilgilendiren sorunlar. Biz 6 lider olarak bu soruları çözmeyi ortak hedef olarak görüyoruz. Bu hedefe kilitlenmiş durumdayız.”