Kılıçdaroğlu: Belediyelerimiz pandemide tarih yazdı

Kılıçdaroğlu: Belediyelerimiz pandemide tarih yazdı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine bağlı belediyelerin pademi sürecinde yaptıkları çalışmalarla tarih yazdıklarını söyledi.Çiğli tramvayı temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine bağlı belediyelerin pademi sürecinde yaptıkları çalışmalarla tarih yazdıklarını söyledi.
Çiğli tramvayı temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu, CHP’li belediyelerin hizmetlerini hükümetin sürekli engellenmesinden yakındı.

Kılıçdaroğlu, iktidara, “Bizim belediye başkanlarımıza zorluk çıkarmayınız. Hiçbir koşulda siz CHP’nin kendi beldesindeki yurttaşlara hizmet götürmesini engelleyemezsiniz. Engelleme gücünüz de kapasiteniz de yoktur sizin” diye seslendi.
CHP’li belediyelerin, esnafın sorunlarının giderilmesi için her türlü çabayı gösterdiğini, binlerce çocuğun internetten yararlanması için imkanlar sağlandığını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Biz siyaseti köşeyi dönmek için değil, halk için yaparız. Siyaseti zenginleşme aracı olarak görmeyiz. Onlarla aramızda siyahla beyaz kadar fark vardır” dedi.