Kılıçdaroğlu beş kuruşluk dava açtı, Soylu avukatına ‘FETÖ’cü’ dedi

Kılıçdaroğlu beş kuruşluk dava açtı, Soylu avukatına ‘FETÖ’cü’ dedi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında, kendisi için kullandığı “İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir” sözü için 5 kuruş tazminat talebiyle dava açtı.Kılıçdaroğlu’nun...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında, kendisi için kullandığı “İftirasını ispat etmezse Kılıçdaroğlu şerefsizdir” sözü için 5 kuruş tazminat talebiyle dava açtı.

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Soylu hakkında açılan davayı sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:
“Şerefsiz” hakaret sözünü yönelten Süleyman Soylu hakkında (ederi dikkate alınarak) 5 Kuruşluk manevi tazminat davası açtık! Bu müptezelden, alışkanlık haline getirdiği ahlaksızlığın hesabını soracağız!”

Soylu ise, avukat Celal Çelik’in bu paylaşımını alıntıladığı tweetinde şu ifadeleri kullandı:
“Kılıçdaroğlu Zavallı bir adam. Belediye başkanlarının korkusundan, Akşener’in çalımlarından sıyrılmak gündem değiştirmek için avaneleriyle iftira/hakaret ediyor ettiriyor. Peki yeni tetikçisi FETÖ’cü avukata nasıl teslim oldu Cevap: Kaset kumpası sonrası “Elektronik Kelepçe.”