Kılıçdaroğlu: Bu organize kötülükle kavga edeceğim

Kılıçdaroğlu: Bu organize kötülükle kavga edeceğim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:“Sizi yine evimde ağırlıyorum, konuşmamız gereken önemli meseleler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinin mutfağında çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

Kılıçdaroğlu, özetle şunları söyledi:
“Sizi yine evimde ağırlıyorum, konuşmamız gereken önemli meseleler var. Derin bir ekonomik kriz içerisindeyiz, gidiyoruz hep beraber bir kıyamete. Söyledim yine söylüyorum; iktidar olmak bana yetmiyor. Hayatımın bu aşamasında ardımda bırakacağım mirası düşünüyorum ben geceleri; bu fukaralığı, bu kuru ekmek kavgasını bitiremiyorsam ne yapayım ben iktidarı.

Sevgili gazeteciler lütfen artık ‘strateji’ falan demeyin, strateji bizim işimiz değildir o gençlerin işi, ben milletimle helalleşme aşamasına geçmiş bir siyasetçiyim. Benim öyle stratejilerle işim olmaz.

Ben yoksul kesimlerimizin en azından orta gelir düzeyine taşınması gerektiğine inanıyorum. Ben sosyal demokratım arkadaşlar, CHP de sosyal demokrat bir partidir. Ben sosyal devlete inanırım, ben fakirliği söküp atarsam bu topraklardan halkımın duasını alırım işte o da bana yeter.

Oy değildir mesele, çocuklarımızdır. Hiçbir çocuğumuzun yatağa aç girmemesidir. İşte bu yüzden bu organize kötülükle kavga edeceğim kavga edeceğiz. Hoşça kalın.”