Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın en az 3 puan önünde

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın en az 3 puan önünde
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Son zamanlarda bana gelen bilgileri söyleyeyim. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın en az 3 puan üzerinde görünüyor. %15 civarındaki kararsız seçmen dağıtılmadan önce” açıklamasını...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Son zamanlarda bana gelen bilgileri söyleyeyim. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın en az 3 puan üzerinde görünüyor. %15 civarındaki kararsız seçmen dağıtılmadan önce” açıklamasını yaptı. Karamollaoğlu, aday konusunun 5 Ocak’taki Altılı Masa toplantısında gündeme gelebileceğini söyledi.

Karamollaoğlu, HaberTürk yazarı Nihal Bengisu Karaca’nın sorularını yanıtladı.
“Altılı Masa bir tür oligarşik bir yapı diyenler oldu bu tarifinizle alakalı olarak. Bu eleştiriler ağırlıklı olarak iki büyükşehir belediye başkanından birinin aday gösterilmesini isteyenler tarafından dile getiriliyor. Bu konuda sizin fikriniz nedir” sorusuna Karamollaoğlu, “İmamoğlu’nu ya da Yavaş’ı istiyoruz, onlardan biri aday olurlarsa mutlaka kazanır demek cahilce bir iddia. Erdoğan’ın politik birikimini mali imkanlarını yargıdaki imkanlarını hafife alıyorlar. Erdoğan buldozer gibi ezip geçer.” yanıtını verdi.