Kılıçdaroğlu ev emekçisi kadınlara söz verdi: Sesiniz olacağım

Kılıçdaroğlu ev emekçisi kadınlara söz verdi: Sesiniz olacağım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ev emekçisi kadınlar ile video konferans yoluyla bir araya geldi. "Biz güvencesiz çalışıyoruz, ben gündelikçi çalışan biriyim” diyen bir kadın, “Çalışma koşullarımızın düzeltilmesini...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ev emekçisi kadınlar ile video konferans yoluyla bir araya geldi. "Biz güvencesiz çalışıyoruz, ben gündelikçi çalışan biriyim” diyen bir kadın, “Çalışma koşullarımızın düzeltilmesini istiyoruz. Sesimizi duyurmak istiyoruz. Güvence altına alınmak istiyoruz. Evimin kirasını, elektriğimi ödeyemiyorum. Endişe ve korkuyla günü geçirmekteyim” ifadesini kullandı.

Kadınların sorunlarını Meclis'te dile getirme sözü veren Kılıçdaroğlu, “Bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin, her anne çocuğun karnını doyursun ve her anne çocuğuyla beraber çocuğuyla huzur içinde evinde yaşayabilsin. Ama evlerde dram var, acılar var, yoksulluk var biliyorum. Ben bu ülkede garibanların, kendisini kimsesiz hissedenlerin sözcüsü olmak istiyorum. Beylerin, paşaların sözcüleri var zaten” diye konuştu.