Kılıçdaroğlu ‘Geliyoruz’ diyecek

Kılıçdaroğlu ‘Geliyoruz’ diyecek
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında en güçlü ihtimal olarak öne çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığında yürütülecek kampanya şekillenmeye başladı. Diken'den Altan Sancar'ın...

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında en güçlü ihtimal olarak öne çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olası adaylığında yürütülecek kampanya şekillenmeye başladı. Diken'den Altan Sancar'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu’nun ekibi Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması halinde yürütülecek bağış kampanyasının metnini, görsellerini ve internet sitesini hazırlamaya başladı. Bunun için Kılıçdaroğlu’nun yeni fotoğrafları çekildi, kampanya renkleri belirlendi. Mutabakat metninde yer alan vaatlerden öne çıkanların yer alacağı ilanlarda kullanılacak sloganın “Geliyoruz” olması kararlaştırıldı. Partililer, Kılıçdaroğlu’nun son grup toplantısında kullandığı “Ben Kemal geliyorum” sözlerinin bunun işareti olduğunu belirtti.

"Karamollaoğlu adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa'nın 13 Şubat günü yapacağı toplantısı öncesi başlattığı liderler turu kapsamında dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ayrı ayrı ziyaret etti. Gazeteci İsmail Saymaz'ın iddiasına göre; Karamollaoğlu, önceki gün görüştüğü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediğini iletti. İki liderden herhangi bir itiraz gelmediğini aktaran Saymaz, Karamollaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na "Görüşmede adınız geçti, ben de destekliyorum" dediğini iddia etti. Saymaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Öğrendiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu’nun sözlerini dinledi ve karşılık vermedi" ifadesini kullandı.