“Kılıçdaroğlu idam edilmeli’ dedi; üç yıl sonra özür diledi

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 13, 2023 / 11:26

Eski Akit TV Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, “Kamuoyu Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum” sözlerinin üzerinden üç yıl geçtikten sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan özür diledi.

T24’ün haberine göre, 2019 yılında Akit TV’de bir canlı yayında ‘Kemal Kılıçdaroğlu’nun da idam edilmesi gerektiğini’ söyleyen Mehmet Özmen, Akit Medya Grubu’ndan işten atıldıktan sonra ifşalarda bulunmaya başladı. Özmen konuya ilişkin şunları anlattı:

“ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİM KANAL İZİN VERMEDİ”
“İdam konusuna ilişkin Akit TV’de yaptığım bir canlı yayında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına da yer vermiştim. Yayın esnasında konuğum Sayın Remzi Çayır ve ben hatamızı fark ettik, düzeltmeye çalıştık. Daha sonrasında Oda TV tarafından cımbızlanarak ilk baştaki hatalı kısım yayınlandı ve kamuoyu şekilde meseleyi bildi.

Bu yayından dolayı elbette doğal olarak Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP kitlesi bana karşı tepkili. Hepsine hak veriyorum, onları anlıyorum. Ama çoğu arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. Bir canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Buna özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler.

“RANDEVU TALEBİM OLUMLU KARŞILANMADI”
Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum… Hatta CHP’li bir değerli milletvekili ağabeyim aracılığıyla Sayın Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep ettim. Özrümü bizzat kendisine sunmak istedim ancak maalesef randevu talebim olumlu karşılanmadı.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top