"Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?" diye sorulan vatandaş: Kılıçdaroğlu’nun zarif üslubu bizim halkımıza iyi gelmiyor

"Kılıçdaroğlu istifa etsin mi?" diye sorulan vatandaş: Kılıçdaroğlu’nun zarif üslubu bizim halkımıza iyi gelmiyor
Sokak röportajına katılan bir vatandaş, "Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusuna, "Bence gayet düzgün. Biz alışık değiliz böyle düzgün, zarif, nazik bir insana. Bizim ülkemiz alışık değil" yanıtını verdi.Seçimlerin...

Sokak röportajına katılan bir vatandaş, "Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?" sorusuna, "Bence gayet düzgün. Biz alışık değiliz böyle düzgün, zarif, nazik bir insana. Bizim ülkemiz alışık değil" yanıtını verdi.

Seçimlerin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceği tartışılmaya devam ediyor. Halk Mikrofonu isimli YouTube kanalının muhabiri, konuyu sokak röportajına taşıdı.

"Kemal Kılıçdaroğlu istifa etsin diyorlar, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusu yöneltilen bir kadın şu yanıtı verdi:

Etmesin. Bence gayet düzgün. Biz alışık değiliz böyle düzgün, zarif, nazik bir insana. Bizim ülkemiz alışık değil. Biz aileden ezilerek, hakaret edilerek var olmuş bir toplumuz. Onun için Kılıçdaroğlu’nun üslubu bizim halkımıza iyi gelmiyor.

Onlar alışmış, üstten üstten kadına hakaret edecek, çocuğun kafasına mikrofonu vuracak, çıkarıp para verecek. Ne kadar çirkin bir şey sürekli para dağıtmak. Bu aşağılayıcı bir şey. Siz bana muhtaçsınız demek. Neden biz ondan gelecek 200 liraya muhtacız? 200 lirayla yarım kilo kıyma bile alamıyoruz artık.

"Hayatım boyunca AK Parti’ye oy vermemenin haklı gururunu yaşıyorum"

Başörtülü bir bayanım. Hayatım boyunca AK Parti’ye oy vermedim. Onun haklı gururunu yaşıyorum. Kılıçdaroğlu bence bizim ülkemize gelecek en haklı şahıstı. Fakat bunu anlayamadı bizim halkımız. Din istismarcılarını, hırsızlık, yolsuzluk yapanları sanki peygambermiş gibi algıladılar