Kılıçdaroğlu, Manisa'da: 5 yılda Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz 

Kılıçdaroğlu, Manisa'da: 5 yılda Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'ya ziyarette bulundu. Türkiye'ye sınıf atlatmak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, "5 yılda Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. 5 yılda bu ülkede hangi partiden olursa olsun...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa'ya ziyarette bulundu. Türkiye'ye sınıf atlatmak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, "5 yılda Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. 5 yılda bu ülkede hangi partiden olursa olsun her vatandaş rahat nefes alacak" dedi. 

Manisa'nın Akhisar ilçesinde belediye tarafından Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde düzenlenen toplu açılış törenine katılan Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin, ürettiği hizmetle yerel seçimlerden önce oluşturulan olumsuz algıyı yıktığını belirtti. 

Vatandaşın, "doğruyu yanlışı bildiği" görüşünü dile getiren Kılıçdaroğlu, "Olumsuz söylemlere karşı dostlarımızla beraber önemli başarılara imza attık. Belediye başkanlarımızın gösterdiği çaba, verdiği mücadele, vadettiğimiz hizmetleri hayata geçirmeleri, bizim Türkiye'yi çok daha iyi, çok daha kucaklayıcı yöneteceğimiz konusundaki algıyı pekiştiriyor" diye konuştu, “Şimdi, ‘Efendim bunlar gelirlerse yönetemezler.’ Allah şahittir, bunlardan 10 kat daha iyi yönetiriz” ifadelerini kullandı.

Bütün sorunları birlikte çalışarak çözeceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin önünün aydınlık olduğunu kaydetti.