Kılıçdaroğlu: Şimdi de gazetecilere SMS atmam engelleniyor, tümüyle karartma altındayım

Kılıçdaroğlu: Şimdi de gazetecilere SMS atmam engelleniyor, tümüyle karartma altındayım
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, programı hakkında gazetecilere bilgilendirme mesajı atmasının engellendiğini açıkladı, "tümüyle karartma altındayım" dedi.Kılıçdaroğlu, seçim süreci boyunca...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, programı hakkında gazetecilere bilgilendirme mesajı atmasının engellendiğini açıkladı, "tümüyle karartma altındayım" dedi.

Kılıçdaroğlu, seçim süreci boyunca iktidar saflarından kendisine yöneltilen iddialara ve yasaklamalara çok sert tepki gösterdiği bir video yayımladı. Son olarak, gazetecilere kısa mesaj göndermesinin engellendiğini açıklayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a "korkak" dedi, "Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim, bu mu istediğin?" sorusunu yöneltti.

TIKLAYIN: BTK’dan Kılıçdaroğlu’nun SMS’leri için yasak kararı

TIKLAYIN: Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Mevzular Açık Mikrofon”un LED ekranda yayımlanmasına bir yasak daha

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, müşahitleri yasaklama çabaları... Babala TV'yle ilgili korkunç bir yalan kampanyası. Montaj videolar, ayrıca mobil ekranlarımızı yasaklamalar. Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor. Tümüyle karartma altındayım. Soruyorum Erdoğan, seçime mi girmeyeyim, bu mu istediğin? Türkiye'de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor. Seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden, korkak adam?"