Kılıçdaroğlu ve Kaftancoğlu atık kağıt işçileriyle buluştu

Son Güncellenme Tarihi: Ekim 10, 2021 / 15:25

İstanbul’da temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ümraniye ilçesinde atık kağıt toplayarak geçimini sağlayan geri dönüşüm işçilerini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. Kılıçdaroğlu, kağıt toplayıcılarının sorunlarını dinleyerek, sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, ”Bu kardeşiniz her şeyden önce garibanların yanındadır. Alın teri dökenlerin yanındadır. Siz çalışıyorsunuz. Siz kazanmak istiyorsunuz. Çoluk çocuğun rızkını sağlamak istiyorsunuz” dedi.

‘SİZİ TAHRİK EDEBİLİRLER’

CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Sizden temennimiz, bizim yanımızda olmanız” diyen kağıt toplayıcısına, “Endişe etmeyin, yanınızda olacağız. Gayet açık, gayet net söylüyorum. Hepiniz de şahit olun. Yanınızda olacağız. Hiç endişe etmeyin. O konuda bir tereddüdünüz olmasın. Onlar sizi tahrik edebilirler. Başka bir şey yapabilirler. Mallarınıza el koyabilirler. Bir özel çatışma içerisine girmeyin.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a imalı yanıt

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sosyal Sigortalar Kurumunun hastanelerini iflas ettiren adam bu değil mi, SSK’yı batıran bu değil mi ya?” sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Kılıçdaroğlu “Erdoğan, yarısı bayat hep aynı nakarata girmişsin yine. Çok tekrar ediyorsun bu aralar kendini, sahi iyi misin?” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top