Kılıçdaroğlu’ndan 4 ayaklı strateji

Kılıçdaroğlu’ndan 4 ayaklı strateji
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da tepki gösterdi.Kılıçdaroğlu, “Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak kolay. TV’de çık gel karşıma. Ben haksızsam zaten...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu, “Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak kolay. TV’de çık gel karşıma. Ben haksızsam zaten gideceğim. Devletin bütün evrakları senin elinde, gelsene. Niye karşıma çıkmıyorsun, niye cesaretin yok? Çünkü korkuyorsun.” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun mesajları özetle şöyle:
“Allah’ın izni ve sizlerin takdiriyle iktidar olduğumuzda 83 milyon vatandaş için dört ayaklı strateji izleyeceğiz. İlk olarak herkesin can ve mal güvenliğini sağlayacağız. İkinci olarak kuvvetler ayrılığına dayanan güçlü bir demokrasiyi inşa edeceğiz. Medya özgürlüğünü sağlayacağız. Bu, gücü denetlemek demektir kimin adına halk adına! Şimdi yolsuzluğu yazan gazetelere yasak geliyor, ceza geliyor. Kul hakkı yemenin meşrulaştırılması geliyor… Adliyeye, camiye, kışlaya siyaseti sokmayacağız. Ben Yenikapı mitinginde bunu söyledim. Yerime gidip oturacakken beni kutladı. Şimdi tam tersi yapılıyor.”