Kılıçdaroğlu’ndan Altılı Masa mesajı

Kılıçdaroğlu’ndan Altılı Masa mesajı
Amasya’yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan kalabalığa seslendi, “Altı lider bir aradayız. Altı lider aynı şeyleri söylüyoruz. Altı lider de kararlıyız, beraber Türkiye’nin sorunları...

Amasya’yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan kalabalığa seslendi, “Altı lider bir aradayız. Altı lider aynı şeyleri söylüyoruz. Altı lider de kararlıyız, beraber Türkiye’nin sorunları çözeceğiz” dedi.

‘DEMOKRASİYİ GETİRMEK BOYNUMUZUN BORCU’
“Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir devlettir” diyen Kılıçdaroğlu, “Bugün içinde bulunduğu durum çok parlak değildir. Ama biz babalarımızın, dedelerimizin bize miras bıraktığı bu ülkeyi büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Bu ülkede hep beraber, birlikte yaşayacağız. Başkaları ne derse desin bu güzel ülkeye demokrasiyi getirmek bizim boynumuzun borcudur. Bunu yapacağız, beraber birlikte yapacağız. Bundan emin olmanızı isterim” ifadelerini kullandı.

‘GÜÇ VERİRSENİZ ÇÖZECEĞİZ’
Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Artık bu ülkede ayrışmaya yer yok. Beraber olmak zorundayız. Eğer biz hep beraber birlikte olursak yenemeyeceğimiz hiçbir güç yoktur. Türkiye fakirleşti, farkındayım. Türkiye ayrıştı, farkındayım. Türkiye kavgalı bir noktaya taşınmak isteniyor, farkındayım. Türkiye'de derin bir yoksulluk var onun da farkındayım. Ama farkında olmak yetmez, siz güç verirseniz tamamını Allah'ın izniyle çözeceğiz”

CHP LİDERİ GENÇLERE SESLENDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “gençlere” seslenerek açıklamalarda bulundu. “Gelecek aylarda her türlü provokasyona maruz kalacağız” ifadelerini kaydeden CHP lideri, “ Ne olursa olsun, kavga etmeyecekseniz. İnançlısı, inançsızı, imam hatiplisi, şortlusu, başörtülüsü… Ne olursanız ve kim olursanız olun, bir ortak noktanız var: Gençliğiniz çalındı!” dedi.