Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borcu olan vatandaşlara çağrı: Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek

Kılıçdaroğlu'ndan kredi kartı borcu olan vatandaşlara çağrı: Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasına yönelik bir video daha yayımladı. Kılıçdaroğlu bu videoda kredi kartı borcu olan vatandaşlara seslendi, borç faizlerinin...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasına yönelik bir video daha yayımladı. Kılıçdaroğlu bu videoda kredi kartı borcu olan vatandaşlara seslendi, borç faizlerinin tamamen silineceğini duyurdu.

Vatandaşlara konuya ilişkin SMS de gönderen Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Sevgili vatandaşım, zor durumda olduğunuzu biliyorum. Borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyayı da biliyorum. İktidara gelir gelmez, bireysel kredi kartı borçlarınız için kesin çözüm üreteceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarınızı, devletimizin hazinesi, bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Borç altında eailen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız.

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız, bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.

Unutmayın, 28 Mayıs, artık bir seçimin ötesinde, bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur!

Vatanını seven, yarınını düşünen, sandığa gelsin, oy versin.