Kılıçdaroğlu'ndan "Kulis yapmayın" talimatı

Kılıçdaroğlu'ndan "Kulis yapmayın" talimatı
CHP Genel Merkezi'nde dün gerçekleşen MYK toplantısında eleştirileri tek tek not alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’teki görevlendirmeler için “Kulis telefonları yapmayın” diye uyardı.CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Merkezi'nde dün gerçekleşen MYK toplantısında eleştirileri tek tek not alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis’teki görevlendirmeler için “Kulis telefonları yapmayın” diye uyardı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün gerçekleşen MYK toplantısında tüm üyeler istifa etti. Kılıçdaroğlu, beş saat süren toplantıda istifaları kabul etti. Toplantıda seçim değerlendirmeleri gerçekleşti.

Toplantıda ayrıca kurultay ve kongre süreçleri de ele alındı. Kılıçdaroğlu’nun olağan kurultay sürecinin başlaması için talimat verdiği öğrenildi. Partide bundan sonraki süreçte ilk olarak Meclis’te yapılacak görevlendirmelere odaklanılması bekleniyor.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, Bu kapsamda Meclis’te bugün yapılacak yemin töreni sonrası CHP; yeni grup başkanını, başkanvekillerini, TBMM başkanvekilini ve kâtip üyelerini seçecek. Söz konusu görevleri birden fazla aday gözükse de yine görevlendirmede etkili olacak ismin Kılıçdaroğlu olacağı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu’nun parti içinde tartışma çıkmaması için adaylara “Kulis telefonları yapmayın” uyarısında bulunduğu söyleniyor.