Kılıçdaroğlu’ndan mafya ve kara para videosu

Kılıçdaroğlu’ndan mafya ve kara para videosu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Koca devleti, mafya bozuntularına ve kirli paralarına çamaşırhane yapanların, Allah bin belasını versin!” notuyla paylaştığı videoda Türkiye’de yaşayan...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Koca devleti, mafya bozuntularına ve kirli paralarına çamaşırhane yapanların, Allah bin belasını versin!” notuyla paylaştığı videoda Türkiye’de yaşayan ve öldürülen mafya ve uyuşturucu baronlarını sıraladı. Videoda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bazı kişilerin çektirdiği fotoğrafları ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun, pazartesi günü 2023 yılı bütçesi üzerine TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmadan bir bölüm de yer aldı.

SOYLU YİNE KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF ALDI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP liderine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Soylu “FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü Kılıçdaroğlu; Devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3’ü cevaplandı dördüncüsü de yarın. Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak” ifadelerini kullandı.