Kılıçdaroğlu’ndan sansür tepkisi

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 29, 2020 / 06:50

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğrencilerle gerçekleştirdiği YouTube yayınına uygulanan sansürü Twitter’dan eleştirdi: “Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dislike bile çok şey ifade ediyor.” dedi.


YKS öncesi sınava girecek öğrencilerle canlı yayın sohbeti yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a öğrencilerin “OyMoyYok” yazarak tepki göstermesi üzerine, Cumhurbaşkanlığının canlı sohbet hattıyla, yorumlar kapatıldı.

Eleştiriler üzerine YouTube hattıyla yorumların kapatılmasını sansür olarak niteleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sevgili Gençler, ‘yorumlarınızı engelleyerek’ haklılığınızı bastırmak isteyenler oldu. Sizi susturabileceğini zannedenler çok yanılıyor. Zira bir dişlike bile çok şey ifade ediyor. Sesinizi duyacağımıza ve daima sesinizi duyuracağımıza söz veriyorum.” ifadelerini Cumhurbaşkanı kullandı.

Sohbet ekranı açıldı,yorum kapalı

Öğrencilerin “Oy yok” mesajlarının ardından kapatılan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı sohbet ekranıyla, video yayınları yeniden açıldı. Ancak yayın ve videolara yorum bölümü hala kapalı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top