Kılıçdaroğlu’ndan vizyon tüyoları

Kılıçdaroğlu’ndan vizyon tüyoları
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 3 Aralık’ta açıklanacak vizyonla ilgili, “Ne için oy istediğimizi anlatacağız” dedi.Kılıçdaroğlu, “Sadece bir tekil...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 3 Aralık’ta açıklanacak vizyonla ilgili, “Ne için oy istediğimizi anlatacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Sadece bir tekil adaya, şahsım kafalarına oy istemek CHP’nin kitabında yoktur. O kafa saray kafasıdır. Geçenlerde Erdoğan çıktı ve bir vizyon konuşması yaptı. Tek kişi… CHP sadece bir adaya oy istemeyecek” ifadelerini kullandı.

CHP lideri ‘vizyon toplantısı’na ilişkin dünyaya seslenerek, “Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, hayvan haklarında, iyi olan her şeyle rekabet etmeye geliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı da konuşmasını izlemeye çağıran Kılıçdaroğlu, partisinin dünkü grup toplantısında konuşmasının tamamını vizyon belgesine ayırdı.

Kılıçdaroğlu, dünyaya seslenerek, şöyle konuştu: “Ey dünya demek isterim, insanımızın senin ucuz iş gücün değildir. Ülkemiz senin mülteci kampın değildir. Toprağımız senin çöp depolama alanın değildir. Mahallelerimiz senin uyuşturucu baronlarının fink attığı bataklıklar değildir. Bu karanlığa asla ve asla mahkum değiliz. Ey dünya, seninle rekabet etmeye geliyoruz. Teknolojide, sanayide, eğitimde, insan haklarında, kadın haklarında, özgürlüklerde, hayvan haklarında, iyi olan her şeyle rekabet etmeye geliyoruz. Ey dünya sana da sesleniyorum. Sen de 3 Aralık’ı bekle diyorum.”