Kılıçdaroğlu’nun karanlıktaki 7 günü: Vatanı satanlarla mücadele sert olur

Kılıçdaroğlu’nun karanlıktaki 7 günü: Vatanı satanlarla mücadele sert olur
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu.Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur” ifadelerini kullandı.

Paylaşımına bir de YouTube linki ekleyen Kılıçdaroğlu, videoda elektriğinin kesildiği 7 günlük süreci özetledi.

Video, “Birimiz karanlıktayken hiçbirimiz aydınlıkta değiliz” ifadelerinin yer olduğu bir kapakla başlarken kapakta Kılıçdaroğlu’nun karanlıkta elinde gaz lambası tuttuğu bir görsele yer verildi.

Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesildiği 7 günlük süreçten kesitlerin olduğu videoda, elektrik borcunu ödeyemediği için karanlıkta elektriksiz yaşayan ailelere yaptığı ziyaretlere de yer verildi.

Bunların yanı sıra yine Kılıçdaroğlu ailesinin bu süreçteki günlük hayatlarından kesitler de paylaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gaz lambası ışığında tıraş olması ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte yemek yemesi dikkat çekti.