Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV programının çekimi 7 saat sürdü

Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Babala TV programının çekimi 7 saat sürdü
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programının çekimlerinin 7 saat sürdüğü belirtildi.YouTube kanalının sahibi Oğuzhan...

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programının çekimlerinin 7 saat sürdüğü belirtildi.

YouTube kanalının sahibi Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından Kılıçdaroğlu programı hakkında bilgi verdi.

Uğur, programın çekiminin 7 saat sürdüğünü belirtti. Yayının tanıtımının yarın, tamamının çarşamba günü yayımlanacağını bildiren Uğur, "soruların çok sert olduğunu" da ifade etti.

Çekim sırasında bir tane "troll saldırısı yediklerini" belirten Uğur'un Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

Oğuzhan Uğur, ayrıca "Gecenin en bomba olayı" ifadelerini kullanarak şu paylaşımda bulundu:

"Gecenin en bomba olayı, sahte bir hesabın Twitter'da sohbet odası açıp, Mevzular Açık Mikrofon Kemal Kılıçdaroğlu yayını diye başlık atıp, salondan canlı yayın yapıyorum diyerek odaya 20 bin insan toplamasıydı. Çekimdeyken çılgınlar gibi bildirim gelmeye başladı telefonuma. Göz ucuyla baktım, herkes “canlı yayın açıldı, müdahale et” diye uyarıyordu mesajla. Konuğumun lafını bölmemek için bekledim. Sonra gerçek ortaya çıktı. Yayın bizim salondan yapılmıyordu. O sahte hesap, Sn. Kılıçdaroğlu’nun 2013 yılında katıldığı Genç Bakış programını açmış internetten, dinletiyordu 20 bin kişiye. Hıhh... Biri “Kamer Genç ile görüştünüz mü?” sorusunu sorunca anca anlıyor insanlar konuyu. (İyi ki) Hiç kızmadım, akıllı çocukmuş, bu tweeti okuyorsan bize ulaş. Tam bir içerik üreticisisin gerçekten."