Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Mevzular Açık Mikrofon” yayımlandı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 25, 2023 / 02:42

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı, “Mevzular Açık Mikrofon”, YouTube kanalı BaBaLa TV’de yayımlandı.

Kılıçdaroğlu’nun büyük çoğunluğu karşıt görüşlü gençler tarafından sorulan soruları cevapladığı Mevzular Açık Mikrofon yayımlandı.

TIKLAYIN: Kılıçdaroğlu’na işten atıldığını söyleyen kişinin İBB çalışanı olmadığı öğrenildi

Kılıçdaroğlu: İlk defa tanışabildik

Kılıçdaroğlu sosyal medyada programla ilgili şu ifadeleri kullandı: “İlk defa manipülasyonlar, montajlar, yalanlar, iftiralar, türlü türlü sahtekarlıklar olmadan, yüz yüze konuşabildik, tanışabildik…

Program Çiğli ve Kadıköy’de dev ekrandan izlendi

İzmir’in Çiğli ilçesi ve İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Kılıçdaroğlu’nun katıldığı program dev ekrana yansıtıldı ve açık havada izlendi.

Programda Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Kandil’den gelen destek

Sırrı Sakık veya Kandil’deki herhangi bir teröristin ‘Millet İttifakı’nı destekleyin’ diye açıklama yapması kimin işine yarar? Oradakileri kim konuşturuyor? En son Salih Müslüm destek verdi? Niye? İyi analiz edilmesi lazım. Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, kimlerin hangi gerekçeyle konuştuğunu gayet iyi biliriz. Çünkü bu ülke hala namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler.

Demirtaş ve Kavala’nın serbest kalması konusu

Size bir haksızlık yapıldığını düşünelim. Diyelim ki bir bakan size kızdı. Polis geldi, sizi içeri attı. Mahkemeye gittiniz, mahkeme beraat kararı verdi ama hâlâ bu iş bitmiş değil. Olsun diyorlar, yine içeride tut, bir suç daha uydurun. Bu adalet midir? Eğer Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararı var ve bu karar uygulanmıyorsa, Anayasa Mahkemesi Kararı var ve uygulanmıyorsa ve ben sessiz kalıyorsam ben niye siyaset yapmıyorum. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bunu asla unutmayın.

HÜDA PAR ve SADAT yorumu

Sayın Erdoğan, “her türlü milliyetçiliği ayaklarımın” altına alıyorum dedi. Ben 6 okunda milliyetçilik yazan bir Kemal Kılıçdaroğlu olarak kendi milliyetçiliğimi, bu ülkenin haklarını sonuna kadar savunurum. HÜDA PAR diyor ki “ben Türk Bayrağı demem”. Erdoğan bunu kabul ediyor mu etmiyor mu? Ben etmiyorum. Yine aynı şekilde SADAT dene bir kuruluş var. “Türkçe’yi, Türkiye Cumhuriyeti devletini kaldıracağım. Avrasya diye bir devlet kuracağım, resmi dili Arapça olacak” diyor. Ve bu SADAT’ın başkanı sayın Cumhurbaşkanı’nın danışmanı. Sen kim oluyorsun? Ben buna izin vermem!

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top