KİM ALDI BU ADAMLARI?

Garip bir akşam oldu. Ligin en iyilerinden Adana’ya dört atmak ne kadar keyif verdiyse de maçta takımın yaptığı hatalar zaman zaman can sıktı.

İlk yarı çok kolay geçti, güzel goller attık.Üçüncü golü bulduktan sonra “maç bitti” dedik ama sahneye geçen sene kiralık olarak gönderilen ama niyeyse onca transfere rağmen bu sene ilk 11’e giren Lemos çıktı. Lemos ve önündeki Arao'nun hatalarıyla, amatörce adam kaçırmalarıyla maça denge geldi ve takımın bütün havası bozuldu. Sağolsun Lemos, yetmedi çok basit ve tuhaf bir gol yedirerek 3-2ye getirdi skoru.. O andan itibaren bir kabus izledik Alioski'nin süper golüne kadar. Bu kabus sürede aklımda sadece şu soru vardı: bu transferleri kim yapıyor? Yeni gelenlerin çoğu eski alternatiflerinden daha iyi değil. Mesela Arao Crespo'dan daha mı iyi ya da Lincoln Osai'den? Eğer Lemos oynayacaksa stoper Gustavo niye alındı? Belli ki 3-5 haftaya yeni transferlerin çoğu yedek klübesine gidecek. Peki o halde bu transferler neden yapıldı? Ayrıca Jesus’a sormak lazım “bu özgüven probleminin sebebi ne?”. Yenilen ilk golden sonra takım niye dağıldı, durdu? Aynısı Kiev maçında da oldu. Buna acilen el atması lazım Hocanın.

Jesus’a bir de önerim var; “Hoca hatalı transfer yapmış, yanlış oyuncu almış olabilirsin. Olur öyle şeyler, alışığız, takılıp kalma, formayı en iyiye, en hakedene ver.”

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi