Kimse CHP kadar iyi yönetemez

Kimse CHP kadar iyi yönetemez
CHP Ekonomi Masası’nın değerlendirme toplantısında konuşan Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Oyumuz beklediğimiz ölçüde artmıyorsa sorumlusu kim; sorumlusu biziz. Vatandaş değil” dedi.Özgürlük ve demokrasi vurgusu...

CHP Ekonomi Masası’nın değerlendirme toplantısında konuşan Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Oyumuz beklediğimiz ölçüde artmıyorsa sorumlusu kim; sorumlusu biziz. Vatandaş değil” dedi.
Özgürlük ve demokrasi vurgusu yaparak vatandaştan oy isteyen Kılıçdaroğlu, “bizi sevdiğiniz için değil, en rahat şekilde eleştirebilmeniz için bize oy verin. Biz de yararlanacağız ondan” dedi.
Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin en temel sorunlarının çözümü için ve ekonomik krizden çıkmak için en iyi kadroların CHP’de olduğunu söyledi. “CHP’nin sorunu yaratılmış olan bir algı” diyen Kılıçdaroğlu, “Hiç kimsenin endişesi olmasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bizden daha iyi yönetecek ikinci bir kadro yoktur. Bunu da gayet açık, gayet de net söylüyorum. İğneden ipliğe bu ülkede ne oluyorsa biliyoruz” iddiasında bulundu.
Almanya merkezli BioNTech şirketinin kurucularının, aileleri Türkiye’den Almanya’ya göçmüş Özlem Türeci ve Uğur Şahin olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu “O kişiler Türkiye’de çalışabilirdi, Türkiye’de üretebilirdi” dedi.