Kimse feryatlarını duymadı

Kimse feryatlarını duymadı
İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan Elvan Demir (24) ve Enver Demir çifti (25) yaşadıkları evde ölü bulundu. Bir buçuk yaşında çocukları olan çiftin geçim sıkıntısı nedeniyle intihar ettiğini öne sürüldü.Medyascope‘a...

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan Elvan Demir (24) ve Enver Demir çifti (25) yaşadıkları evde ölü bulundu. Bir buçuk yaşında çocukları olan çiftin geçim sıkıntısı nedeniyle intihar ettiğini öne sürüldü.
Medyascope‘a konuşan apartman sakinleri, çiftin evlerinde ölü bulunduğu gece, şüpheli bir ses duymadıklarını, yalnızca Elvan Demir’in ablasının ev sahibinden aldığı anahtarla çiftin yaşadığı dairenin kapısını açtığında ses duyduklarını söylediler. Demir çiftinin, apartmana yaklaşık bir buçuk yıl önce taşındığını belirten apartman sakinleri, “Şu ana kadar hiç kavga gürültülerini duymadık. Kendi halinde insanlardı” dediler.
Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Muhtar Yardımcısı Musa Avcı, “Akşam ablasına gitmişler. Ablasında tartışma olmuş ve çocuklarını ablasına bırakarak çıkmışlar. Kendi evlerine gelmişler. Gece yarısı bağırışlar duydum. Mahallede kavga var diye balkona çıktım. Sabah komşulardan öğrendiğim kadarıyla intihar etmişler. Maddi durumları yoktu. Enver bazen iş bulup çalışıyordu, bazen işsizdi. Piyasaya da borcu olduğunu öğrendim” dedi.
BİRÇOK İNSAN
MUHTARLIĞA GELİYOR
Mahallede yaşayanların ekonomik durumlarının genel olarak iyi olmadığını belirten Avcı, günde en az 40-50 kişinin muhtarlığa gelerek ekonomik yardıma ihtiyaçları olduğunu söylediğini anlattı.