KİMSİN SEN PKK?

Sen kime, neye hizmet edersin? Paranı, gücünü kimden alırsın? Beş yıl elinde esir tuttuğun asker polis gençleri şimdi kurşuna dizme talimatını kimden aldın?
Bu talimatı AKP'den, HDP'den, CHP'den, İYİ partiden ve diğer muhalefet partilerinden almadın.Cumhurbaşkanından da almadın. Kim verdi sana kurşuna dizin talimatını kim verdi tam da şimdi, muhalefet partilerinin hepsi ortak bir zeminde buluşmaya çalışırken, kim sana talimat verdi?
Hangi derin güçler devreye girdi? Kim bu ulusal ve uluslararası güçler? Kim bu Türkiye'deki iktidarın ve muhalefetin üzerindeki derin güçler? Cumhurbaşkanının, iktidar partisinin ve muhalefet partilerinin üzerindeki bu güç kimlerin? Türkiye ordusunun, polisinin, istihbaratının bileğini bükemediği PKK'nın arkasındaki güç kim?
SEN PKK..
Sen PKK ; kürt halkının arkasına saklanıyorsun.
Sen PKK; Kürt halkını kullanmaya çalışıyorsun.
Sen PKK; HDP'ye en büyük darbeleri sen vuruyorsun.Selahattin Demirtaş ve arkadaşlarını kendi varlığın için tehdit sayıyorsun, HDP'nin tabanında kirli oyunlar tezgahlıyorsun.
Sen PKK; muhalefet partilerinin HDP ile uzlaşmasının önünü kesmek için herşeyi yapıyorsun.
Sen PKK; Türk milliyetçiliğini kışkırtıyorsun.
Sen PKK; devletin karanlık istihbaratıyla, kaostan, savaştan beslenen Dick Cheney, Trump dahil onların sömürgen uzantılarıyla işbirliği yapıyorsun.
Sen PKK; Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan bütün güçlerle elele veriyorsun.
Sen PKK; Türkiye'nin derin devletinden farksızsın.
Sen PKK; illegal güçlerin en akılsız tetikçisisin.
Sen PKK; Kürt halkına en büyük zararı sen veriyorsun.
TERÖR ŞEBEKESİ PKK
Bugün kimseye yola çıkış hedeflerini, Kürt halkına hizmet etme amaçlarını bir efsanevi masal gibi anlatamazsın. Sen uyuşturucu ticaretiyle, dağa zorla insan kaldırmakla, paralı askerlerinle, cinayetlerinle, uluslarlarası emperyalistlerin hizmetine girmekle, ulusal derin devlet güçleriyle yaptığın alışverişlerle batağa battın. Dağdaki iktidar oyunlarınla, HDP'nin kitlesini esir almaya çalışan hamlelerinle, büyük güçlerin paryasına döndün. Bugün Türkiye'ye ve Kürt halkına en büyük zararı veren sensin. Seni susturmayanlar, seni bitirmeyenler, seni besleyenler bu ülkenin gerçek düşmanları.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çiğdem Anad Arşivi