KIRKPINAR’DA İPTAL YOK

KIRKPINAR’DA İPTAL YOK
Edirne Belediye Başkanı Gürkan, "Kırkpınar'ın en önemli özeliği kesintisiz devam etmesi. Kırkpınar'ı şu an için iptal etme gibi bir düşüncemiz yok." dedi.Dünyanın en uzun soluklu organizasyonları arasında sayılan Tarihi...

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, "Kırkpınar'ın en önemli özeliği kesintisiz devam etmesi. Kırkpınar'ı şu an için iptal etme gibi bir düşüncemiz yok." dedi.
Dünyanın en uzun soluklu organizasyonları arasında sayılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bu yılki organizasyonuyla ilgili karar 5 Haziran Cuma günü gerçekleşecek toplantı sonunda verilecek.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar'ın 658 yıldır kesintisiz devam ettiğini, bu sene de Kırkpınar'ı yapmak istediklerini söyledi.

  1. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yapılıp yapılmama durumunun kendisinin, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türkiye Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'in de İstanbul'da katılacağı toplantıda belli olacağını söyledi.