Koalisyon protokolü hazırlanıyor

Koalisyon protokolü hazırlanıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı televizyon programında 6’lı masayla ilgili açıklamalarda bulundu.Saadet Partisi lideri, “Bir bakıma koalisyon protokolü hazırlanıyor diyebiliriz” dedi. Karamollaoğlu,...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı televizyon programında 6’lı masayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi lideri, “Bir bakıma koalisyon protokolü hazırlanıyor diyebiliriz” dedi. Karamollaoğlu, “Belki partiler arasındaki bakanlık dağılımı için biraz erken olur. Neden? Her şeye rağmen mecliste, hangi partinin ne kadar milletvekiliyle temsil edileceği henüz belli değil” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, “Belki partiler arasındaki bakanlık dağılımı için biraz erken olur. Neden? Her şeye rağmen mecliste, hangi partinin ne kadar milletvekiliyle temsil edileceği henüz belli değil. Ama takribi bir kanaat doğabilir. Bunun neticesinde işler nasıl yürütülecek, cumhurbaşkanlığı kendi fonksiyonunu nasıl yerine getirecek, bakanlıklar nasıl çalışacak, siyasi partiler bu çalışmalarda nasıl bir rol oynayacak bunlar konuşulacak” dedi.