Koca: Federasyon kararı kendi alacak

Koca: Federasyon kararı kendi alacak
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Sağlık Bakanlığında bir görüşme yaptıklarını bildirdi.Salgın tedbirleri kapsamında, futbol maçlarının artık seyircisiz olarak oynanmasının...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Sağlık Bakanlığında bir görüşme yaptıklarını bildirdi.
Salgın tedbirleri kapsamında, futbol maçlarının artık seyircisiz olarak oynanmasının söz konusu olamadığı tarihten sonra Özdemir ile ilk kez görüştüklerini ifade eden Koca, Özdemir’in yaptıkları planlamayla ilgili bilgiler aktardığını söyledi.
Bakanlığın çalışmaları ve salgının seyriyle ilgili bilgilerin Özdemir’e aktarıldığı ve durum değerlendirmesi yapıldığını vurgulayan Koca, şunları kaydetti:
“Bugünkü görüşmede müsabakaların devamı konusunda somut bir talep gündeme gelmemiştir. Tarafımızdansa herhangi bir yönde öneride bulunulmamıştır. Liglerin devamı konusu, federasyonumuzun kendi iradesi ile alacağı bir karardır. Talep edilmesi durumunda alınması gereken önlemler konusunda Bilim Kurulu görüşleri de alınarak federasyona bildirilebilecektir.”