Kömürlükte ölü bulunan Adara’yı babası boğmuş

Kömürlükte ölü bulunan Adara’yı babası boğmuş
Batman’da kömürlükte ölü bulanan Adara Arslan’ı babası Ömer Faruk Arslan’ın öldürdüğü ortaya çıktı.Olay, önceki gün Beşevler Mahallesi’nde meydana geldi. Halasına ait kömürlükte odun ve kömür çuvallarının...

Batman’da kömürlükte ölü bulanan Adara Arslan’ı babası Ömer Faruk Arslan’ın öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, önceki gün Beşevler Mahallesi’nde meydana geldi. Halasına ait kömürlükte odun ve kömür çuvallarının altında Adara Arslan’ın cesedinin olduğu ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde kız çocuğunun öldüğü belirlendi.

Polisin şüpheli olarak aradığı babası Ömer Faruk Arslan, Diyarbakır’da, İstanbul’a hareket halindeki otobüste yakalanıp gözaltına alındı.

BABA TUTUKLANDI
Eşi M.A.’nın yaklaşık 4 ay önce akrabası da olan Ömer Faruk Arslan’a boşanma davası açtığı ve Batman’a ailesinin yanına geldiği belirlendi. Emniyetteki sorgusunda Ömer Faruk Arslan, pazar günü kızıyla gezdikten sonra saat 23.00 sıralarında ablasının evinin yanındaki kömürlüğe götürdüğünü, burada boşanma aşamasındaki eşi M.A.’ya acı çektirmek için kızını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Arslan’ın yüzündeki çiziklerin de Adara’nın kendisine direnirken oluştuğu saptandı. Arslan, tutuklandı.