Konuşurken promter durdu

Konuşurken promter durdu
Ak Parti il başkanlarıyla video konferans yoluyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilat mensuplarına “Dostlarımızı artırıp düşmanlarımızı azaltacağız. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi...

Ak Parti il başkanlarıyla video konferans yoluyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilat mensuplarına “Dostlarımızı artırıp düşmanlarımızı azaltacağız. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var” diye seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dostlarımızı artırıp düşmanlarımızı azaltacağız. Milletin gönlünü kazanamamışsak yaptıklarımızın ne önemi var?” dedi.
Teşkilat mensuplarına canlı yayında seslenen Erdoğan, “Davamızı ayakta tutma ve sürekli ileriye taşıma konusunda AK Parti’nin illerimizdeki en üst temsilcileri olan sizlere çok büyük sorumluluk düşüyor. Her bir arkadaşımın gece gündüz uyku tutmaması gerekiyor. Kendini milletin üstünde gören, gönül kazanmak yerine gönül yıkan, toparlamak yerine dışlayan kişiden AK Parti teşkilat mensubu olamaz” ifadelerini kullandı.
Bir siyasi partinin söylemi, projeleri ne kadar güzel olursa olsun eğer bunları hayata geçirmek için iktidarda değil ise hepsinin de kağıt üzerinde kalacağını söyleyen Erdoğan, “Elbette zaferle değil seferle mükellefiz ama unutmayın biz aynı zamanda kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra iktidara gelmiş bir partiyiz. Biz seferimizi zaferle de taçlandırma imkanı bulduk. O günden beri de hep iktidarda kalmayı sürdürdük” dedi.

Canlı yayında prompter kazası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilat mensuplarına seslendiği canlı yayın sırasında, konuşmasını okuduğu prompterın azizliğine uğradı. Akışın hızlı olduğu ve Erdoğan’ın yetişemediği anlaşılan görüntülerde, konuşmasına ara veren Cumhurbaşkanı, yanındaki danışmanlara “Geri al, geri al” diye seslendi. Danışmanlarından gelen “Efendim canlı yayındayız” uyarısı üzerine dudağını ısıran Cumhurbaşkanı, ardından konuşmasına devam etti.