Korona etkisi: Sosyal mesafeli bale kıyafeti

Korona etkisi: Sosyal mesafeli bale kıyafeti
Hollanda Ulusal Balesi, tasarım şirketiyle işbirliğine giderek 1,5 metrelik sosyal mesafeyi korumayı sağlayan dans kıyafeti üretilmesini sağladı.3 metre çapında denim kumaştan tütü ile yapılan bale kostümü, sanatçılara 1,5...

Hollanda Ulusal Balesi, tasarım şirketiyle işbirliğine giderek 1,5 metrelik sosyal mesafeyi korumayı sağlayan dans kıyafeti üretilmesini sağladı.
3 metre çapında denim kumaştan tütü ile yapılan bale kostümü, sanatçılara 1,5 metrelik sosyal mesafeyi koruma fırsatı sağlıyor. G-Star şirketinin pazarlama şefi Gwenda van Vliet, “Kısıtlama dönemi yeni seçenekler üzerinde düşünme fırsatı verdi. Birkaç ay boyunca yeni gerçeğe sanatsal ve yenilikçi bir yol arıyorduk. İmkansızdan ziyade mümkün olana odaklandık. Ortaya bu işbirliği ve konsept çıktı. Farklı dünyalardan zamansız denim, dans, müzik ve ustalığın güzel hikayesiyle gurur duyuyoruz” diye konuştu.


KOREOGRAFİYLE TANITILDI


Denim tütülü sosyal mesafe elbisesinin tanıtımı Remi Wörtmeyer tarafından hazırlanan koreografiyle tanıtıldı. Klip için dansçı Kira Hilli, 3 metre çapındaki denim tütüsüyle dans etti. Manu Kumar ile birlikte Amsterdam sokaklarında, boş tiyatro salonunda sosyal mesafeyi aşmadan Joris Voorn ve Het Balletorkest’in müziğine eşlik etti.