Koronaya yakalanan Maçoğlu’yla temaslı 4 başkan karantinada

Koronaya yakalanan Maçoğlu’yla temaslı  4 başkan karantinada
Önceki gün bir video yayınlayarak, koronavirüse yakalandığını ve karantinaya alındığını duyuran Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu ile temasta bulunan CHP’li 4 ilçe belediye başkanı da aileleriyle birlikte evlerinde...

Önceki gün bir video yayınlayarak, koronavirüse yakalandığını ve karantinaya alındığını duyuran Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu ile temasta bulunan CHP’li 4 ilçe belediye başkanı da aileleriyle birlikte evlerinde karantinaya alındı. Karantinaya alınan 4 başkanın, Maçoğlu ile Munzur Özgür Aksın Meclisi Toplantısı’na katıldıkları ve herhangi bir korona belirtisi göstermedikleri öğrenildi. Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan’ın bir hafta, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun’un 14 gün karantinada kalacağı bildirildi.

MAÇOĞLU’NUN DURUMU İYİ

Fatih Maçoğlu’nun tedavi için kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği’ndan sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, Maçoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve yoğun bakıma ihtiyaç duyulmadığı belirtildi.