Köylüler AK Partili belediyeyi Erdoğan'a şikayet etti

Köylüler AK Partili belediyeyi Erdoğan'a şikayet etti
Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Hürriyet köyünün sakinleri, meralarını satan AK Partili Karacabey Belediyesi'ni Meclis'teki grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a şikayet etti. Meclis Bahçesi'nde köylüleri...

Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı Hürriyet köyünün sakinleri, meralarını satan AK Partili Karacabey Belediyesi'ni Meclis'teki grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a şikayet etti. Meclis Bahçesi'nde köylüleri dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Bursa milletvekillerine dönerek "Kim bu belediye" diye sordu. Erdoğan, Hakan Çavuşoğlu'ndan "Bizim belediye" yanıtını aldı.
Erdoğan ile AK Parti Bursa Milletvekilleri arasında şu diyalog yaşandı: Erdoğan: Kim bu belediye? Hangi belediye, bu belediye kim?Çavuşoğlu: Ali Özkan, bizim belediye, Karacabey Belediyesi.Erdoğan: E nasıl yapıyor öyle bir şey?Çavuşoğlu: Kanuni yetki var efendim.Erdoğan: Ne demek kanuni yetki var ya. Şimdi siz ikiniz hukukçusunuz. (Belediyeyi kastederek) Nasıl satıyorsun?Gürel: Benim bilgim yoktu efendim, hemen ilgileneceğiz.Erdoğan: Beraberce ikiniz de oraya gideceksiniz.