KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’IN BÜYÜLÜ YILBAŞI KASABASI

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’IN BÜYÜLÜ YILBAŞI KASABASI
“WONDER VILLAGE”A, KALBEN, JABBAR, LALALAR, ELEPHANZ, MERT DEMİR, WALDECK ve BÜYÜK EV ABLUKADA KONUK OLACAK!21-30 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak Türkiye’nin en özel ve en kapsamlı yeni yıl parkı...

“WONDER VILLAGE”A, KALBEN, JABBAR, LALALAR, ELEPHANZ, MERT DEMİR, WALDECK ve BÜYÜK EV ABLUKADA KONUK OLACAK!

21-30 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak Türkiye’nin en özel ve en kapsamlı yeni yıl parkı “Wonder Village”, yediden yetmişe herkesi yeni yıl ruhunu tüm eğlencesiyle yaşamaya davet ediyor! En sevilen yıldızların sahne alacağı “Wonder Village”da 23 Aralık’ta Kalben, 24 Aralık’ta Jabbar, 25 Aralık’ta Lalalar, 27 Aralık’ta Elephanz, 28 Aralık’ta Mert Demir, 29 Aralık’ta Waldeck, 30 Aralık’ta ise Büyük Ev Ablukada verecekleri konserlerle yeni yıl ruhunu KüçükÇiftlik Park’tan tüm İstanbul’a yayacaklar. Şehrin merkezine kurulan büyülü yılbaşı kasabası “Wonder Village”da atlıkarıncası, buz pateni pisti, kış lezzetleriyle dolu yeme içme alanları, hediyelik alışveriş stantlarıyla tüm aile için gün boyu eğlence yaşanacak. Wonder Wheel Creative Agency ve URU organizasyonu ile düzenlenen “Wonder Village” biletleri Biletix’te, Biletino’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!


MÜZİĞİN YILDIZLARI “WONDER VILLAGE”DA

Şehrin eğlence vahası KüçükÇiftlik Park 2023’ü, yeni yıl ruhunun tüm neşesini yansıtan konsepti ve eğlenceli detaylarıyla hazırlanan yeni yıl parkı “Wonder Village” ile karşılayacak. 21-30 Aralık tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta kurulacak “Wonder Village”, yılbaşı aktiviteleri ve atölyelerle dopdolu programında çok sevilen müzisyenleri de ağırlayacak. 


Çıkış yaptığı günden bu yana melodileri, kalemi ve duruşuyla Türkçe müziğin en nevi şahsına münhasır isimlerinden biri olarak yerini koruyan Kalben, en sevilen şarkılarıyla 23 Aralık’ta; hem kendi bestelerine imza atan hem de sevilen şarkıları rafine tarzıyla yeniden yorumlayan Jabbar, karakteristik vokali ve yeni şarkılarıyla 24 Aralık’ta KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacak. 25 Aralık’ta ise Anadolu ezgileri ve 70’lerin arabesk ruhunu, fütüristik ve saykodelik sound’larında harmanlayan Lalalar benzersiz bir performans sunacak. Jon ve Max Verleysen kardeşlerden oluşan Fransız elektro-pop ikilisi Elephanz, 27 Aralık’ta “Wonder Village”da ilk Türkiye konserine yakışır bir performansla İstanbullularla buluşacak. 28 Aralık’ta, elektronik altyapıların yanında R&B, bedroom pop ve arabesk türlerini harmanlayarak müziğinde bir araya getiren prodüktör, şarkıcı, söz yazarı Mert Demir; 29 Aralık’ta swing, caz ve trip-hop’ı elektronik yaklaşımla ve kusursuz bir ahenkle birleştiren Avusturyalı sıradışı müzisyen Waldeck ile grubu “Wonder Village” ziyaretçilerinin karşısında olacak. “Wonder Village”ın kapanışını ise 30 Aralık’ta, tükenmeyen sahne enerjileri ve müzikal tarzlarıyla alternatif müzik dünyasında adeta yepyeni bir dil oluşturan ve yeni albümleri için geri sayan Büyük Ev Ablukada yapacak. 

ŞEHRİN ORTASINDA YENİ YIL KASABASI
Özel dekorlar arasında muhteşem bir yeni yıl ruhu yaşatacak olan “Wonder Village”, içinde özel bir buz pateni pistinin bulunduğu, atlıkarıncanın çocuklar kadar ebeveynlerini

de büyülü masal diyarına götürdüğü, en sevilen yıldızların sahne aldığı, dünya lezzetleri ve geleneksel tatların buluştuğu 10 günlük bir festival sunacak. Ayrıca hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik atölyelerde, aileler tüm gün dopdolu zaman geçirilebilecek ve her yaşa ve zevke uygun sayısız hediye alternatifi bulup yılbaşı alışverişinin tadını çıkaracak.

KüçükÇiftlik Park’ın kışa özel olarak hazırlanan kapalı alanında, Wonder Wheel Creative Agency ve URU işbirliğiyle kurulacak yeni yıl parkı “Wonder Village”, Yüzde Yüz Müzik, Red Bull, Mastercard, Milagron, Schweppes, Tchibo ve Çerezza katkılarıyla 2023’e sayılı günler kala unutulmaz bir deneyim sunacak. “Wonder Village” biletleri Biletix’te, Biletino’da ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

Bilgi için: instagram.com/istanbulwondervillage

instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekân, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.