KUMAR MASASINI BAŞINIZA YIKACAĞIZ

KUMAR MASASINI BAŞINIZA YIKACAĞIZ
Meclis'teki haftalık grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Suriye'ye yönelik hava operasyonunu değerlendirerek, "Devlet intikam almaz. Çünkü devlet, millete zarar vermeye niyetlenenler için daha onlar harekete...

Meclis'teki haftalık grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, Suriye'ye yönelik hava operasyonunu değerlendirerek, "Devlet intikam almaz. Çünkü devlet, millete zarar vermeye niyetlenenler için daha onlar harekete geçmeden gerekeni yapar" dedi.

Akşener iktidara bir çağrıda bulunarak "Gerçekten terörle mücadele etmek istiyorsanız bu meselenin açık kapı politikasıyla, insan kaçakçılarıyla, kontrolsüz göç dalgasıyla ilgili olduğunu kabul edin. Bu göç politikası devam ettikçe oluşacak tehditleri sınır ötesi operasyonlarla önleyemeyiz" diye konuştu.

İYİ Parti'nin "kumar masasına oturmaya" niyeti olmadığını belirten Akşener, "İYİ Parti dış politikada zar atmaz, ekonomide rulet oynamaz, milletin geleceğiyle asla bahse girmez. Bu masada bazen Kürtler bazen Türkler üzerine kumar oynanır. Bizden dahil olmamızı istedikleri masa dün de bir kumar masasıydı bugün de bir kumar masasıdır. Bizim bu masaya oturma niyetimiz yoktur. Biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz" ifadesini kullandı.