“KÜNEFELERİN ALTINI YAKIN HATAYSPOR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN”

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 1, 2020 / 07:19

TFF 1. Lig’de en yakın rakibinin 4 puan önünde liderliğini sürdüren Hatayspor, kentte şampiyonluk ve Süper Lig coşkusu oluşturdu.
Ligin 10’uncu haftasından bu yana liderliğini sürdüren ve aldığı başarılı sonuçlarla adım adım şampiyonluğa ilerleyen bordo-beyazlı takım, taraftarlarının da yüzünü güldürüyor.
Geçen sezon play-off final maçını kaybederek Süper Lig’in “kıyısından dönen” Hatayspor, ligin bitimine 4 hafta kala 3. sıradaki takımın 6 puan önünde olmanın da avantajıyla doğrudan bir üst lige yükselmeyi hedefliyor.
Takımlarının şampiyonluğunu bekleyen Akdeniz ekibinin taraftarları, kalan maçların ardından kentin 53 yıllık Süper Lig hasretinin biteceğine olan inançlarıyla cadde ve sokakları bordo-beyaz bayrak ve atkılarla donattı.
Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, 1967 yılında kurulan takımlarının bu yıl Süper Lig’e çıkacağına inandıklarını söyledi.
Ergin şöyle konuştu:
“1967’de başlayan sevdamız, aşkımız 53 yıl sonra vuslata ulaşmak üzere. Künefe tadında bir şampiyonluk bizi bekliyor. Künefelerin altını yakın, çünkü şampiyonluk yakın.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top