Kur düştü, manipülatörler sistem dışında kaldı!

Kur düştü, manipülatörler  sistem dışında kaldı!
2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, alınan ekonomik tedbirler doğrultusunda kurlarda yaşanan düşüşle birlikte ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 15 civarında bir düşüş gerçekleştiğini belirterek “Kurların stabil...

2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, alınan ekonomik tedbirler doğrultusunda kurlarda yaşanan düşüşle birlikte ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 15 civarında bir düşüş gerçekleştiğini belirterek “Kurların stabil kalması çok önemli. Bu şekilde kalırsa fiyatlandırmalar oturur ve pazarın hızlı seyri devam eder” dedi.

Ülgür şöyle devam etti: “Geldiğimiz noktada şu an talebin oluştuğu fiyatları biliyoruz ve kur stabil kalırsa fiyatlar bu seyirde devam edecektir. Kurların dengelenmesiyle; şu anda ikinci el otomobiller geçen kasım ayındaki eski fiyatlardan talep görmeye başladı. ‘Gerçek ikinci el ticareti bundan sonra başladı’ demek yanlış olmaz. Bu kur düşüşüyle mesleği otomotiv ticareti olmadığı halde kâr elde edenleri ve manipülatörleri de sistemin içinden çıkarmış olduk. Bu kişilerin bu düşüşle stokta beklemesi mümkün değil. Artık son kullanıcıya yönelik yapılan ticareti daha iyi ölçümleyeceğiz.”