LAPORTA GALATASARAY LİSESİ’NDE 

LAPORTA GALATASARAY LİSESİ’NDE 
Barcelona Başkanı Joan Laporta, rövanş maçı öncesinde Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile birlikte Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etti. Burak Elmas ve Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu ile birlikte liseyi gezen Laporta'ya...

Barcelona Başkanı Joan Laporta, rövanş maçı öncesinde Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile birlikte Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etti. 

Burak Elmas ve Galatasaray Lisesi Müdürü Murat Develioğlu ile birlikte liseyi gezen Laporta'ya Galatasaray Spor Kulübü'nün kurulduğu sınıf, kütüphane ve konferans salonu gösterildi. 

Kulübün kuruluş hikayesinin başladığı sınıfı inceleyen Barcelona Başkanı Laporta, öğrencilerle kısa süreli sohbetler edip fotoğraf çektirdi. Burak Elmas ve lise müdürü Murat Develioğlu, Laporta'ya plaket hediye ederken Laporta da Burak Elmas'a plaket verdi. Laporta ve Burak Elmas, daha sonra Galatasaray Lisesi'nin karşısında bulunan Galatasaray Müzesi'ne geçti. İki başkan, müze turunun ardından Galatasaray Lisesi ve Boğaz manzarası eşliğinde Türk kahvesi içti.