LARKIN SEZONUN EN İYİ 5’İNDE

LARKIN SEZONUN EN İYİ 5’İNDE
Basketbol THY Avrupa Ligi’nde 2021-2022 sezonunun en iyi 5’i belirlendi. Anadolu Efes’in ABD asıllı Türk basketbolcusu Shane Larkin, en iyi 5 oyuncu içinde yer aldı.Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Mike James (Monaco),...

Basketbol THY Avrupa Ligi’nde 2021-2022 sezonunun en iyi 5’i belirlendi. Anadolu Efes’in ABD asıllı Türk basketbolcusu Shane Larkin, en iyi 5 oyuncu içinde yer aldı.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Mike James (Monaco), Shane Larkin (Anadolu Efes), Nikola Mirotic, (Barcelona), Walter Tavares (Real Madrid) ve Sasha Vezenkov (Olympiacos) en iyi 5’e seçilen isimler oldu.

Sonuçlar; medya, taraftarlar ve THY Avrupa Ligi takım kaptanları ile başantrenörleri tarafından verilen oylarla belirlendi.

THY Avrupa Ligi’nde 2021-2022 sezonunun en iyi 5 oyuncusu şu şekilde:

Mike James (Monaco)
Monaco’nun ABD’li oyuncusu Mike James, ligde hem sayı (16.4) hem de asist (5.8) üçüncüsü, top çalmada ise (1.2) 10. oldu.

James ve Shane Larkin, her üç kategoride de ilk 10’da yer alan tek oyunculardı. ABD’li oyuncu, ortalama performans endeksi derecelendirmesinde (18.1) beşinci sırayı aldı.