Lermi: Asıl hedef İmamoğlu

Lermi: Asıl hedef İmamoğlu
Müzik yasağının ardından gelen konser iptallerinden etkilenen sanatçılardan Apolas Lermi, “Yazılıp çizilenler gösteriyor ki asıl hedef Sayın Ekrem İmamoğlu’dur ve ona vurmak için uydurdukları yalanlarla benim adım kullanmaktadırlar”...

Müzik yasağının ardından gelen konser iptallerinden etkilenen sanatçılardan Apolas Lermi, “Yazılıp çizilenler gösteriyor ki asıl hedef Sayın Ekrem İmamoğlu’dur ve ona vurmak için uydurdukları yalanlarla benim adım kullanmaktadırlar” açıklamasını yaptı. ANKA’nın haberine göre, Apolas Lermi ismiyle bilinen tanınan sanatçı Abdurrahman Lermi, Denizli ve İstanbul’daki konserlerinin iptal edilmesiyle ilgili Youtube hesabından yaptığı açıklamada özetle şunları vurguladı:

HİÇBİR YERDE SOYKIRIM AÇIKLAMAM YOKTUR
“Geçmişte Yunanistan’da katıldığım bir televizyon programında arkadaşımın beni tanıtırken kurduğu cümleler üzerinden bir eleştiri var. Evet orada bir hata yapıldı ancak konuşan kişi ben değilim. Arkadaşım beni sunarken yanlış cümleler kurdu, Yunanca bilmediğim için program esnasında verdiğim tepki alkışlara karşı bir teşekkür niteliğindeydi. Arkadaşımın yaptığı bu hatalı sunum birçok açıdan elbette beni yansıtmıyor çünkü ben genelde Türkçe ve Karadeniz Rumcası dilinde müzik yapıyorum ve bu da suç değil. Hiçbir yerde soykırım gibi konular hakkında bir açıklamam yoktur. Bunu iddia eden herkesi ellerindeki delillerle birlikte beni mahkemeye vermeye davet ediyorum.

ASIL HEDEF SAYIN EKREM İMAMOĞLU’DUR
Maalesef başkalarının söylemleri, görüntüleri, düşünceleri üzerinden benim adım ortaya atılmıştır. Bunu yapan siyasetçilerin, gazetecilerin ve sosyal medya trollerinin farkı bir amacın peşinde olduğu gayet ortadır. Yazılıp çizilenler gösteriyor ki asıl hedef Sayın Ekrem İmamoğlu’dur ve ona vurmak için uydurdukları yalanlarla benim adım kullanmaktadırlar.”