LGS tartışmasıyla YKS'ye doğru: Bakan Koca ek tedbir sinyali verdi

LGS tartışmasıyla YKS'ye doğru: Bakan Koca ek tedbir sinyali verdi
Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) için milyonlarca öğrenci yapılacak yeni açıklamaları heyecanla bekliyor. Son olarak önceki gün gerçekleştirilen Toplum Bilimleri Kurulu toplantısı sonrası...

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS) için milyonlarca öğrenci yapılacak yeni açıklamaları heyecanla bekliyor. Son olarak önceki gün gerçekleştirilen Toplum Bilimleri Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Sağlık Koca, "Gündemimiz YKS’ye girecek öğrencilerin psikolojisi ve alınabilecek ek tedbirler oldu" ifadelerini kullandı.

Dün açıklama yapan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün da "Sınavın sorunsuz bir şekilde uygulanması için ilgili kurumlarla gerekli tüm tedbirleri alıyoruz" diye konuştu.

LGS TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Geçen hafta gerçekleştirilen ve tartışma konusu olan LGS'de sınav günü velilerin sosyal mesafe kuralına uymayarak bekleyişi ve ambulanslarla sınava giden öğrenciler tepki toplamıştı. Ayrıca sınav sonrası testi pozitif çıkan öğrenciler olduğu iddiaları sürülüyor.