Liderler isyan etti: Artık DUR Erdoğan!

Liderler isyan etti: Artık DUR Erdoğan!
Kemal Kılıçdaroğlu: Artık DUR Erdoğan! #HemenSeçimMeral Akşener: Kasıt varsa ihanet: Yanlıştaki inadının milletimizin her bir ferdine 1 saatteki maliyeti 3000 lira oldu. Mutlu musun Sayın @RTErdogan? Paramızı pul, itibarımızı...

Kemal Kılıçdaroğlu: Artık DUR Erdoğan! #HemenSeçim

Meral Akşener: Kasıt varsa ihanet: Yanlıştaki inadının milletimizin her bir ferdine 1 saatteki maliyeti 3000 lira oldu. Mutlu musun Sayın @RTErdogan? Paramızı pul, itibarımızı yerle bir ettin. Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir. Yok eğer beceriksizliğin neticesinde bir gerçeklikse yapılması gereken belli: Bir an evvel ülkeyi seçime götürüp bu rezilliğe dur denmelidir. #ARTIKYETER

Temel Karamollaoğlu: İktidarın inadı sebep: Görüyoruz ki, enflasyon ve faiz arasındaki sebep-sonuç ilişkisinde en net olan formül şudur: İktidarın yanlış politikaları sebep, yüksek enflasyon sonuçtur! İktidarın hatada ısrarı sebep, faize giden milyonlarca lira sonuçtur! İktidarın inadı sebep, ekonominin bu hali sonuçtur!

Ahmet Davutoğlu: Japonya’yı bırak Türkiye’deki yangına bak: Dolar füze gibi tırmanıyor; birisi çıkmış Japon ekonomisiyle kıyaslama yapıyor! Marketlerde şeker,yağ satışına kota uygulanıyor; esnaf günlük zam yapıyor. Toptancılar yerine yenisini koyamayacaklarını düşündükleri için mal satmıyor! Sen Japonya’yı bırak Türkiye’deki yangına bak!

Ali Babacan: Batışımızın sebebi Erdoğan’dır: Sağda solda düşman aramaya gerek yok. Bugün ekonomide dibe batışımızın sebebi, bu kötü yönetimdir. Sayın Erdoğan’dır. Bugünkü ekonomik tablonun, yoksulluğun, yokluğun lobisi de Beştepe’dedir.