Liderlerin hedefinde Erdoğan var

Liderlerin hedefinde Erdoğan var
Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararına liderler de tepki gösterdi, siyasiler Şahap Kavcıoğlu’ndan çok faizlerin indirilmesini isteyen, faizin enflasyonun sebebi olduğuna ilişkin görüşleri nedeniyle Erdoğan’ı...

Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararına liderler de tepki gösterdi, siyasiler Şahap Kavcıoğlu’ndan çok faizlerin indirilmesini isteyen, faizin enflasyonun sebebi olduğuna ilişkin görüşleri nedeniyle Erdoğan’ı hedef aldı

ERDOĞAN SEBEP ÖDENEMEYEN FATURALAR SONUÇTUR

KEMAL KILIÇDAROĞLU: Erdoğan, “Ben ekonomistim” diye diye aldığın kararlarla ülkeyi bugün daha da fakirleştirdin. Milleti faturasını ödeyemez hale getirirken, yine yandaşlarını zengin ettin! Sevgili halkım unutmayın; Erdoğan sebep, hayat pahalılığı ve ödenemeyen faturalar sonuçtur!
Bir sözüm de Merkez Bankası Başkanı’na! Onuru olan bir bürokrat, akıl dışı bu emir karşısında, istifasını verir ve giderdi. Bugün bir kez daha anlaşıldı ki, Merkez Bankası Başkanı da Erdoğan’dır. Ama unutmayın, milletin parasını pul eden herkes hesap verecek!

ALLAH’TAN EKONOMİSTSİN

MERAL AKŞENER: Sayın Erdoğan, Allah’tan ekonomistsin! Olmasaydın, millet olarak ne yapardık bilmiyorum… Gerçekten bu hamlelerin dışında, ekonomiye dair rasyonel bir planınız var mı?

MİLLET DAHA DA FAKİRLEŞTİ

ALİ BABACAN: Sayın Erdoğan sonunda muradına erdi. Faizi %19’dan 18’e indirdi. (Hâlâ Avrupa’nın en yüksek faizi.)
Fakat kur arttı. Millet daha da fakirleşti.
Tekrar ediyorum: Erdoğan sebep; yüksek faiz, yüksek kur, yüksek enflasyon sonuç.